Izvor: HotSport.rs, 04.Jan.2015, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD BERLUSKONI POVEDE NAVIJANJE: Tri puta ‘ura’ za Milan! (VIDEO)

Predsednik ‘roso-nera’ održao je tradicionalan sastanak sa igračima uoči početka svake polusezone, a na ovogodišnjoj je bio posebno raspoložen i inspirisan navijačkim strastima.

Na polusezoni Milan se nalazi izvan zone koje vodi u evropska takmičenja, na sedmom su mestu Serije A sa 25 bodova. Veliko pojačanje za tim koji vodi Pipo Inzagi bi trebalo da bude Alesio Ćerći, napadač koji je stigao u razmeni za Fernanda Toresa. Uvek šaljivi predsednik Silvio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Berluskoni dočekao je novopridošlicu rečima:
– Alesio, mislim da bi trebao da se obriješ!
Berluskoni koji se uskoro povlači sa funkcije prvog čoveka Milana ohrabrio je igrače rekavši im da su najbolji u zemlji i da ih nikada ne bi menjao.
– Imamo bolji tim od svih, ne bih menjao nijednog igrača za bilo koga iz Juventusa i Rome! Milan će biti najbolji italijanski tim u 2015. godini – rekao je Berluskoni.
Na kraju obraćanja gazda Silvio je pokazao da mu ni u 78. godini života ne fali navijačke strasti. Pogledajte kako je poveo navijanje sa igračima na 6:36.

hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.