Juventus slavio, Mihajlovićeva Bolonja nije odolela u Torinu

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus slavio, Mihajlovićeva Bolonja nije odolela u Torinu

Fudbaleri Bolonje koje je sa klupe predvodio Siniša Mihajlović poraženi na gostovanju u Torinu od Juventusa sa 2:1 (1:1).
Hrabro su se gosti suprotstavili vodećoj ekipi Serije A, ali nisu imali sreće da izbegnu poraz u utakmici na kojoj je Siniša Mihajlović sa klupe vodio svoj tim.

Domaćin je poveo u 19. minutu golom Kristijana Ronalda, da bi sedam minuta kasnije Danilo izjednačio na 1:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Konačan rezultat i novu pobedu "staroj dami" doneo je Miralem Pjanić u 57. minutu meča.
U poslednjim trenucima utakmice Bolonja je možda i bili oštećena pošto glavni sudija Masimilijano Irati nije dosudio najstrožu kaznu nakon što je De Liht igrao rukom.
Tim Siniše Mihajlovića mogao je ipak da stigne i do izjednačenja u 94. minutu pošto je Federiko Santander prvo glavom pogodio prečku, a onda mu je šut makazicama zaustavio Đanluiđi Bufon.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.