Juventus prodao Kena Evertonu kako bi doveo Ikardija

Izvor: B92, 30.Jul.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus prodao Kena Evertonu kako bi doveo Ikardija

Italijanski fudbaler Mojze Ken postaće novi napadač Evertona, a u kasu Juventusa će se "sliti" 40 miliona evra.

Juventus i Everton su se sve dogovorili i Mojze Ken je spreman da svoju karijeru nastavi u Premijer ligi.

Everton će Juventusu platiti 40 miliona evra, a takođe postoji klauzula po kojoj Juventus može vratiti Kena uz naravno, pravo preče kupovine.

Kako se dalje navodi, Ken bi trebao da potpiše petogodišnji ugovor sa Evertonom čim odradi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lekarske preglede i da za taj period zaradi oko 15 miliona evra.

Ken ima svega 19 godina i za nacionalni tim Italije je već zabeležio tri nastupa na kojima je postigao dva pogotka.

Juventus se odlučio za prodaju svog velikog talenta kako bi doveo nekog iskusnijeg golgetera poput Maura Ikardija ili Romelua Lukakua.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Everton dovodi Kena iz Juvea za 30.000.000 + 10.000.000!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2019

Napadač Juventusa Mojze Ken definitivno prelazi u Everton. Svi italijanski mediji javljaju da su se Juventus i Karamele dogovorile. Staroj dami pripada obeštećenje od oko 40.000.000 evra, a igraču petogodišnji ugovor vredan 3.000.000 po sezoni. To su glavni detalji ugovora. Trebalo bi da završi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.