Juventus lako do bodova na Sardiniji

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus lako do bodova na Sardiniji

Fudbaleri Juventusa savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu Kaljarija sa 3:1, u prvoj utakmici 16. kola italijanske Serije A.
Branilac titule opravdao je ulogu favorita i lako došao do 12. pobede ove sezone kojom je sa utakmicom više odmakao četiri boda drugoplasiranoj Romi.

Da neće imati većih problema na Sardiniji torinska "Stara dama" najavila je već na početku susreta, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je golovima Teveza i Vidala imala vođstvo od 2:0 posle 15 minuta igre.

Kaljari je pretrpeo osmi poraz i ostao u zoni ispadanja.

Kaljari Juventus 1:3 (Rosetini 65 - Tevez 3, Vidal 15, Ljorente 50).

Od 21 sat igraju Napoli i Parma.

U ostalim mečevima u subotu se sastaju Sasuolo - Chezena i Roma - Milan, a u nedelju Verona - Kjevo, Atalanta - Palermo, Fiorentina - Empoli, Sampdorija - Udineze, Torino - Ðenova i Inter - Lacio.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SERIJA A: Juventus bez problema do bodova na Sardiniji (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Dec.2014

Utakmicom između Kaljarija i Juventusa otvoreno je 16. kolo Serije A, a aktuelni šampion Italije je odneo sva tri boda sa teškog gostovanja na Sardiniji pošto je trijumfovao sa 3:1 (2:0).. . Utakmica je praktično rešena nakon prvih 15 minuta pošto je najpre Tevez već u trećem doveo „staru...

Nastavak na HotSport.rs...

Serija A: Juventus opustošio Sardiniju i smenio Zemana

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2014

Fudbaleri Juventusa savladali su Kaljari 3:1 (2:0) na Sardiniji, u prvom meču 16. kola Serije A i najverovatnije overili otkaz treneru domaćih Zdenjeku Zemanu...Torinski sastav je meč rešio u prvih 15 minuta pogocima Karlosa Tevesa i Artura Vidala, a na 3:0 je početkom drugog poluvremena povećao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napoli pobedio Parmu i preuzeo treće mesto u Seriji A

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 00:23

Fudbaleri Napolija savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Parme sa 2:0, u utakmici 16. kola italijanske Serije A. . Susret je rešen već nakon pola sata igre, a Napolitanci su sedmom pobedom ove sezone ponovo preuzeli...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.