Juventus do bodova na Sardiniji,Napoli treći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus do bodova na Sardiniji,Napoli treći

Fudbaleri Juventusa savladali su večeras na gostujućem terenu ekipu Kaljarija sa 3:1, u prvoj utakmici 16. kola italijanske Serije A.

Branilac titule opravdao je ulogu favorita i lako došao do 12. pobede ove sezone kojom je sa utakmicom više odmakao četiri boda drugoplasiranoj Romi.

Da neće imati većih problema na Sardiniji torinska "Stara dama" najavila je već na početku susreta, kada je golovima Teveza i Vidala imala vođstvo od 2:0 posle 15 minuta igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Kaljari je pretrpeo osmi poraz i ostao u zoni ispadanja.

Napoli pobedio Parmu i preuzeo treće mesto u Seriji A

Fudbaleri Napolija savladali su večeras na domaćem terenu ekipu Parme sa 2:0, u utakmici 16. kola italijanske Serije A.

Susret je rešen već nakon pola sata igre, a Napolitanci su sedmom pobedom ove sezone ponovo preuzeli treće mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Parma je, s druge strane, već 13. porazom ostala na samom dnu i najozbiljniji je kandidat za prelazak u drugoligašku konkurenciju.

Napoli - Parma 2:0 (Zapata 19, Mertens 30. penal)

Kaljari - Juventus 1:3 (Rosetini 65 - Tevez 3, Vidal 15, Ljorente 50)

U ostalim mečevima u subotu se sastaju Sasuolo - Ćezena i Roma - Milan, a u nedelju Verona - Kjevo, Atalanta - Palermo, Fiorentina - Empoli, Sampdorija - Udineze, Torino - Đenova i Inter - Lacio.

Tabela: Juventus 39 bodova, Roma 35, Napoli 27, Lacio, Sampdorija i Đenova po 26, Milan 24, Fiorentina 23, itd.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.