Juve vlada Torinom: Iguain sve može sam! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve vlada Torinom: Iguain sve može sam! (VIDEO)

Gazda Torina je Juventus! I tako je već godinama...

Šampion Italije pobedio je gradskog rivala Torino rezultatom 3:1 u derbiju "Della mole" posle preokreta u režiji Argentinca Gonzala Iguaina.

Napadač "bjankonera" bio je dvostruki strelac nakon što je najbolji golgeter "bikova" Beloti doveo u vođstvo ekipu Siniše Mihajlovića.

Konačan rezultat postavio je Miralem Pjanić u samoj završnici.

Juve se ovom pobedom učvrstio na liderskoj poziciji, sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << sa sedam bodova više od Rome i Milana koji imaju meč manje.

Centralna figura meča bio je, naravno, Iguain koji je još jednom pokazao koliko je ubitačan finišer, pogotovo u situaciji koja je prethodila drugom golu u 82. minutu. Argentinac je uspeo da primiri "dugu" loptu, prevari prvog čuvara okrenut leđima, i onda majstorski završi akciju preciznim udarcem u mrežu Harta.

Torino - Juventus 1:3

(Beloti 16 - Iguain 28, 82, 90+2)





Foto: Profimedia, LaPresse

Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miha bez rešenja za Iguaina i "Staru damu"

Izvor: Mondo, 11.Dec.2016

Juventus nakon preokreta slavio u 192. "Derbiju dela Mole" protiv Torina, golovima sjajnog Gonzala Iguaina i Miralema Pjanića...Foto: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino..Iako je Torino prvi stigao do gola i prednosti, Juventus je gradski "Derbi dela Mole" rešio u svoju korist - rezultatom 3:1....

Nastavak na Mondo...

VREMEPLOV: Nervozni Mirko Vučinić u epizodi – ‘Sad ću da te opsujem na balkanski način’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Dec.2016, 01:40

Crnogorski fudbaler je demonstrirao mentalitet sa Balkana u svom punom sjaju. I to u potpuno bezazlenoj situaciji.. . U pitanju je bila utakmica Serije A između Juventusa i Katanije koja se igrala 18. februara 2012. godine. ‘Stara dama’ je na svom novom stadionu u Torinu bila apsolutni favorit,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.