Miha nije razočaran: Trostruka izmena? Da, jer nisam bio zadovoljan sa 1:1! Hteo sam da ih pobedim

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha nije razočaran: Trostruka izmena? Da, jer nisam bio zadovoljan sa 1:1! Hteo sam da ih pobedim

Srpski trener kaže da je Torino mogao do pobede, da je bio bolji i da je kažnjen za promašaje i greške

Retko kada su gradski derbiji Torina i Juventusa u poslednje vreme bili borba ravnopravnih rivala i podsećali na pravi derbi. Uglavnom je Juve diktirao konačan epilog. I danas je Stara dama udarilca packu gradskom rivalu, ali se propisno namučila.

Torino je zaista ostavio dobar utisak, prvi je poveo, napadao i kada je Juve izjednačio na 1:1, bio bolji u pojedinim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << fazama utakmice, ali je ostao praznih šaka..

„Prilično izjednačen meč u kojem su obe ekipe mogle do pobede. Celo drugo poluvreme smo proveli na njihovoj polovini, diktirali tempo, ali kada ne iskoritite šanse i pravite greške pozadi, Juventus će vas kazniti. Nismo imali sreće kod prvog gola jer je lopta pogodila Mandžukića u petu i to se pretvorilo u asistenciju. Šta da radiš u takvim situacijama? Ne zaboravite da smo igrali protiv petostrukog uzastopnog šampiona. U drugom poluvremenu smo bili bolji i ubeđeni da ćemo doči do vođstva i pobede. Ili da makar nećemo biti poraženi...“, rekao je Siniša Mihajlović posle meča.

Mihajlovića su novinari pitali zašto je pri rezultatu 1:1 napravio trostruku izmenu.

„Nisam bio srećan sa 1:1. Juve nije uspevao da nam šutne na gol u drugom poluvremenu i želeo sam da to iskoristimo i pobedimo. Nažalost, 30 sekundi posle trostruke izmene, oni su dali drugi gol i izgubili smo vetar u leđa. Ali ne žalim zbog toga jer moja ekipa uvek mora da ide na pobedu i da zbog toga porihvati i neke rizike. nebitno je ko nam je protvnik, moramo uvek da igramo na isti način. Bareka je mogao da odigra bolje u odbrani, ali treba ga razumeti. Ipak on ima 18 godina i igrao je protiv velikog igrača kao što je Iguain koji je iskoristio svo svoje iskustvo da ga nadmudri“.

Mihajlović je posebno pohvalio i strelca jedinog gola za Torino - Andreu Belotija.

„On je fenomenalan napadač, ali može još bolje. Beloti je idealan napadač za moju viziju fudbala i jednog dana će biti idealan i za bilo koji drugi klub na svetu“. 

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.