Juve prodao čudo od deteta?!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve prodao "čudo od deteta"?!

Večeras objavljeno da su razgovori privedeni kraju...

Izgleda da je gotovo, Juventus i Everton su dogovorili transfer Moaza Kena.

Sjajni mladi napadač, će prema tvrđenju italijanskih medija otići u PL, Juventus će dobiti 40 miliona evra, a "Karamele" su pristale da ugrade klauzulu o otkupu, po kojoj će Juve za veću sumu moći da vrati igrača.

Ona je, kako se najavljuje oko 50 miliona evra, mada nema potvrde te informacije.

Ono što se još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zna je da je Kean imao ponudu Vulverhemptona, ali je želeo u Everton koji je veoma ambiciozan i mogao bi da dovede i Vilfreda Zahu.

Podsetimo, Kin je eksplodirao prošle sezone kada je dobio šansu u Juventusu, pozvan je u reprezentaciju, nastavio je da daje golove.

Problem je što ne može da igra regularno u Torinu, odnosno da ima punu minutažu. Pominjan je i Ajaks, ali odlazi u najjaču ligu, a Juventus treba da još proda Iguaina kako bi otvorio mesto za dolazak Ikardija.

Pominje se i Lukaku i to trampa za Dibalu što je malo verovatno, ili posao u koji bi bio uključen Daglas Košta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.