Pepe ispalio Napoli, novi klub veliko iznenađenje?

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pepe "ispalio" Napoli, novi klub veliko iznenađenje?

Videćemo da li su ove tvrdnje tačne, navodno dogovor je na pragu, nikome nije jasno, otkuda im novac...

Italijanski mediji tvrde da će Napoli ostati bez Nikolasa Pepea.

Izgledalo je da je pojačanje na vratima, De Laurentis se složio da plati 80 miliona evra Lilu, međutim došlo je do preokreta. Igrač koga je želeo i Liverpul, kao i Junajted će izgleda završiti u Arsenalu.

Naime, oni su se složili da plate pomenuti novac francuskom klubu, a agent >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gura fudbalera na "Emirejts" jer će dobiti najvišu proviziju.

Ipak, ostaje nejasno kako Arsenal ima 80 miliona za Pepea, a nema za Zahu, mada je jedan od klupskih direktora demantovao priče da je budžet 50 miliona evra.

"Nismo nikada razgovarali o tome, tačno je da nemamo ogroman budžet, ali imamo plan da pojačamo tim", rekao je Vinai Venkatešem, izvršmo direktor.

Arsenal je doveo Brazilca Martinelija za 6 miliona, platio 15 pozajmuicu Sebaljosa Realu i kupio mladog štopera Salibu koji je odmah vraćen na pozajmicu u Sent Etjen.

Da li je Pepe pojačanje leta za "Gunere"?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pepe odbio Napoli, ide u Arsenal za 80 miliona evra

Izvor: B92, 27.Jul.2019

Londonski Arsenal dogovorio je transfer krilnog napadača Nikolu Pepea iz Lila za 80 miliona evra..."Tobdžije" će francuskom klubu transfer isplatiti u nekoliko rata koje se podudaraju sa ograničenim budžetom ovog leta...Ostalo je još da se Arsenal dogovori sa Pepeom o ličnim uslovima saradnje,...

Nastavak na B92...

Juve prodao "čudo od deteta"?!

Izvor: Sportske.net, 27.Jul.2019

Večeras objavljeno da su razgovori privedeni kraju....Izgleda da je gotovo, Juventus i Everton su dogovorili transfer Moaza Kena...Sjajni mladi napadač, će prema tvrđenju italijanskih medija otići u PL, Juventus će dobiti 40 miliona evra, a "Karamele" su pristale da ugrade klauzulu o otkupu, po...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.