Juve potvrdio priču o Siniši Mihajloviću!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve potvrdio priču o Siniši Mihajloviću!

Pisali smo ranije, otkrili su ljudi bliski Siniši, nekada detalji i tajming odlučuju.

Ono što smo pisali svojevremeno potvrdio je i Juventus. Iako Fabio Paratići nije hteo da kaže kada, i to se zna, leto 2014. Siniša Mihajlović je bio na pragu posla iz snova, klupe Juventusa.

Naime, Konte nije želeo da produži ugovor koji mu je isticao za godinu dana, u maju je nagovestio da će otići i Juve se dogovorio sa Mihom koji je tada imao odlične rezultate sa Sampdorijom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Ipak, sadašnji trener Intera se predomislio, ostao u junu, počeo pripreme i posle dva dana ih napustio. Mihajlović je dao reč predsedniku Sampdorije, ostao je u Đenovi, a Juventusu je na pamet pao Alegri koji je prethodne sezone izgubio posao u Milanu.

Ostalo je istorija, Alegri je osvojio četiri duple krune, pet titula, dva puta igrao Ligu šampiona, Miha je otišao sledećeg leta u slabi Milan, vodio i Torino, sada, iako se bori za život je na klupi Bolonje.

O njemu je Juve razmišljao i kada je Alegri otišao, ali nije bio među najvećim kandidatima. U Juventusu tvrde da su odmah pomislili na Sarija.



"Mi smo na svojoj koži osetili koliko je Sari dobar trener kada je vodio Napoli. Onda je u Čelsiju u teškom okruženju u drugoj ligi vodio odlično tim, bio treći i osvojio LE, nametnuvši svoj fudbal. Za nas nema dileme Sari je idealan trener za Juve, i bio je naš prvi izbor"
, završio je Paratići.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.