Juve potvrdio priču o Siniši Mihajloviću!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 04.12.2019.
11:46
Izvor: Sportske.net

Pisali smo ranije, otkrili su ljudi bliski Siniši, nekada detalji i tajming odlučuju.

Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP
Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Povezane vesti

Ono što smo pisali svojevremeno potvrdio je i Juventus. Iako Fabio Paratići nije hteo da kaže kada, i to se zna, leto 2014. Siniša Mihajlović je bio na pragu posla iz snova, klupe Juventusa.

Naime, Konte nije želeo da produži ugovor koji mu je isticao za godinu dana, u maju je nagovestio da će otići i Juve se dogovorio sa Mihom koji je tada imao odlične rezultate sa Sampdorijom.

Ipak, sadašnji trener Intera se predomislio, ostao u junu, počeo pripreme i posle dva dana ih napustio. Mihajlović je dao reč predsedniku Sampdorije, ostao je u Đenovi, a Juventusu je na pamet pao Alegri koji je prethodne sezone izgubio posao u Milanu.

Ostalo je istorija, Alegri je osvojio četiri duple krune, pet titula, dva puta igrao Ligu šampiona, Miha je otišao sledećeg leta u slabi Milan, vodio i Torino, sada, iako se bori za život je na klupi Bolonje.

O njemu je Juve razmišljao i kada je Alegri otišao, ali nije bio među najvećim kandidatima. U Juventusu tvrde da su odmah pomislili na Sarija.

"Mi smo na svojoj koži osetili koliko je Sari dobar trener kada je vodio Napoli. Onda je u Čelsiju u teškom okruženju u drugoj ligi vodio odlično tim, bio treći i osvojio LE, nametnuvši svoj fudbal. Za nas nema dileme Sari je idealan trener za Juve, i bio je naš prvi izbor"
, završio je Paratići.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke