Juve pitao za De Jonga, usledio sjajan odgovor Barse

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2020, 15:25

Juve pitao za De Jonga, usledio sjajan odgovor Barse

Naravno, samo je pitanje šta će trampiti ova dva kluba, ali zna se šta neće.

Miralem Pjanić želi u Barsu, Juve želi Artura Mela, ali ta trampa je malo verovatna, pa Juventus i Katalonci traže pravu formulu.

Zanimljivo, pojavila se informacija da je Juventus pitao za Frenkija de Jonga, na šta je Barselona odgovorila pitanjem za Matijsa de Lihta. Usledili su identični odgovori - obojica su nedodirljivi na svojim pozicijama i odlazak De Jonga u Juve ili De Lihta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Barsu na bilo koji način je nemoguća misija.

Inače, prošlog leta su ova dva igrača obeležili prelazni rok, De Jong je završio iz Ajaksa u Barsi za 75 miliona evra, dok je Juventus platio 10 više šampionu Holandije za kapitena De Lihta.

Njih dvojica su i najbolji prijatelji, De Liht je najpre želeo u Barsu, ali je shvatio da je ponuda Juventusa bolja za njegov dalji razvoj, te je odlučio da ode put Torina.

Podsetićemo i na to da su Juventusu zanimljivi Todibo, manje i Rakitić, dok Barsa želi pored Pjanića i De Šilja, dok se pritajeno pominje i Danijele Rugani.

Neka trampa mora pasti na relaciji Torino-Barselona, samo je pitanje koja...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.