Juve nudi Snajderu 4,5 miliona €

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve nudi Snajderu 4,5 miliona €

Holandski reprezentativac Vesli Snajder mogao bi uskoro da napusti Galatasaraj i karijeru nastavi u torinskom Juventusu, prenosi italijanski Tutosport.

Juventus je navodno ponudio Snajderu ugovor na godinu i po dana vredan 4,5 miliona evra. On u Turskoj ima milion više po sezoni.

Isti list navodi da Galatasaraj za holandskog veterana traži osam miliona evra, dok čelnici "Stare dame" žele da iskoriste nezadovoljstvo fudbalera zbog neredovnih primanja.

Intersovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Snajdera pokazao je i Mančester Junajted. On je pored Galatasaraja, tokom karijere igrao za Ajaks, Real Madrid i Inter.

Za reprezentaciju Holandije odigrao je 111 utakmica, postigao 28 golova i osvojio drugo mesto na Svetskom prvenstvu 2010. u Južnoj Africi i treće mesto prošlog leta u Brazilu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.