Juventus ponudio 4.5 miliona evra za Snajdera

Izvor: Press, 03.Jan.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus ponudio 4.5 miliona evra za Snajdera

Holandski reprezentativac Vesli Snajder mogao bi uskoro da napusti Galatasaraj i karijeru nastavi u torinskom Juventusu, prenosi danas italijanski Tutosport.
Juventus je navodno ponudio Snajderu ugovor na godinu i po dana vredan 4.5 miliona evra.

Isti list navodi da Galatasaraj za holandskog veterana traži osam miliona evra, dok čelnici "Stare dame" žele da iskoriste nezadovoljstvo fudbalera >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog neredovnih primanja.

Intersovanja za Snajdera pokazao je i Mančester Junajted.

On je pored Galatasaraja, tokom karijere igrao za Ajaks, Real Madrid i Inter.

Za reprezentaciju Holandije odigrao je 111 utakmica, postigao 28 golova i osvojio drugo mesto na Svetskom prvenstvu 2010. u Južnoj Africi i treće mesto prošlog leta u Brazilu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Juve nudi Snajderu 4,5 miliona €

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Holandski reprezentativac Vesli Snajder mogao bi uskoro da napusti Galatasaraj i karijeru nastavi u torinskom Juventusu, prenosi italijanski Tutosport...Juventus je navodno ponudio Snajderu ugovor na godinu i po dana vredan 4,5 miliona evra. On u Turskoj ima milion više po sezoni...Isti list navodi...

Nastavak na B92...

Juventus poslao ponudu za Snajdera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2015

Holandski reprezentativac Vesli Snajder mogao bi uskoro da napusti Galatasaraj i karijeru nastavi u torinskom Juventusu, prenosi danas italijanski Tutosport...Juventus je navodno ponudio Snajderu ugovor na godinu i po dana vredan 4.5 miliona evra...Isti list navodi da Galatasaraj za holandskog veterana...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.