Juve bacio dimnu zavesu, kakav Milik, Kolumbijac novi vođa napada?!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2020, 09:56

Juve bacio dimnu zavesu, kakav Milik, Kolumbijac novi vođa napada?!

Mediji bruje da već nekoliko nedelja pregovaraju i da su poslali i zvaničnu ponudu...

Milik, Džeko, Raul Himenez, Lakazet, ređala su se ova imena proteklih nedelja kada je Juventusov novi napadač u pitanju, ali kako tvrdi "Korijere Delo Sport" u tajnosti pokušavaju da završe veliki posao.

Naime, ovo je, prema tiražnom listu čista dimna zavesa, već nekoliko nedelja pregovaraju sa Atalantom oko Duvana Zapate.

Neverovatni Kolumbijac se pre nedelju dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poigravao sa odbranom Juventusa, ovaj snažni napadač je bio i meta Inter pre nego što su doveli Lukakua, ali tada su "Orobići" tražili 50 miliona evra.

Zapata koji je u Italiji još igrao za Napoli, Udineze i Sampdoriju, je ove sezone dao 17 golova, Sari ga nije želeo u Napoliju jer je imao Iguaina, sada bi Zapata mogao da nasledi baš "Pipitu". U Juventusu su oduševljeni snagom, činjenicom da Kolumbijac igra za tim, da je dominantan u duelu i da bi se idealno uklopio uz brze Ronalda i Dibalu.

Na adresu Atalante je stigla prva ponuda, 30 miliona plus Matija Perin, golman koga je Gasparini trenirao u Đenovi. To neće biti dovoljno, ali se računa da bi šampion Italije mogao da poveća ponudu za još desetak miliona. Zapata ima 29 godina, i Atalanta ga je ove sezone otkupila od Sampdorije posle dvogodišnje pozajmice.

Videćemo hoće li pristati da se odreknu važnog igrača, ali svakako da su poznati kao klub koji prodaje najbolje fudbalere, kao i da bi mogli da izađu u susret nekadašnjem igraču Amerike Kali i argentinskog Estudijantesa čija je ovo životna šansa da završi u velikom klubu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.