Juve - Danas odlazi štoper, kasa puna, ovo su pet ideja za kupovinu!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2018, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juve - Danas odlazi štoper, kasa puna, ovo su pet ideja za kupovinu!

Posao pred krajem, očekivalo se, sada je Juventus na potezu. Koliko će čekati odluku "Kaudilja"?

Juventus i Čelsi danas će završiti najverovatnije posao oko Danijele Ruganija. Štoper je dogovorio svoje uslove, 4.5 miliona po sezoni, u Juventusu ima manje od dva miliona, pa je jasno šta ga je najviše privuklo, uz činjenicu da će raditi sa Sarijem u novom klubu.

Juventus traži 50 miliona, Čelsi nudi 40 plus bonuse, ali se dogovor očekuje, suma će biti oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 50 miliona.

Posle toga kreće potraga za novim štoperom, prva meta je Godin, koji treba da odluči hoće li prihvatiti ponudu, pošto ima klauzulu od 20 miliona.

Alternative su još jedan igrač Atletika, Stefan Savić, zatim naš Bleki Milenković koji je ipak preskup, jer bi Fiorentina tražila najmanje 40 miliona evra.

Marota i Paratići su se raspitivali oko jeftinijeg Boatenga, ali njegova plata je previsoka, a Ajaksa ne pušta Rajolinog pulena De Lihta.

Kao poslednje ime i veliko iznenađenje pojavio se Lindelof, Šveđanin koji nije blistao u Junajtedu i Murinjo bi ga verovatno prodao.

U svakom slučaju, stići će štoper, ali koji, to znaju samo u Juventusu, nisu spremni da potroše ogroman novac, jer je stigao Kaldara, imaju Benatiju i veterane Kjelinija i Barzaljija...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.