Juniorski odbojkaši poraženi od Bugarske, od četiri seta tri završena na razliku

Izvor: Blic, 04.Jan.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorski odbojkaši poraženi od Bugarske, od četiri seta tri završena na razliku

Muška juniorska reprezentacija Srbije odigrala je danas drugu prijateljsku utakmicu sa juniorima Bugarske u okviru priprema za I rundu kvalifikacija za SP 2015. Bugarska je, u Sremskoj Mitrovici, pobedila Srbiju sa 3:0, po setovima 25:23, 25:22 i 27:25, posle 76 minuta igre.

Po završetku meča, treneri Siniša Reljić i Atanas Petrov dogovorili su se da se odigra još jedan set, koji je pripao Bugarskoj sa 25:23, posle 21 minuta igre.

Juniori Srbije se u Rumi pripremaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za turnir C grupe kvalifikacija za XVIII SP 2015, koji će se odigrati od 8. – 10. januara u Gracu, u Austriji. U Gracu će igrati Austrija, Srbija i Rumunija. Juniori Bugarske igraće u F grupi u Cvoleu, u Holandiji, od 9. – 11. januara sa Holandijom, Hrvatskom i Nemačkom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.