Junajtedu se ovo nije desilo 30 godina, Ole gubi volan?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 00:46

Junajtedu se ovo nije desilo 30 godina, Ole 'gubi volan'?

Irac uveren.

"Old Traford" je u velikom problemu.

Poraz od Arsenala je nastavio negativnu seriju "crvenih đavola" u PL. Naime, Solskjerov tim nema pobedu na poslednjih šest utakmica kući u prvenstvu ove sezone što je najduža serija još od 1990. godine. U ovoj sezoni Junajted je odigrao četiri utakmice, bilans je tri poraza i nerešena.

Roj Kin smatra da će cenu platiti, kao i uvek, trener.

"Nema karaktera. Ne vidim to na terenu, ne vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << muškarce. Ne vidim muškarce koji će biti sa vama u rovovima, momci kojima veruješ, Bog na pomogao. Ole ih opisuje kao dobre momke, top četiri je van dometa. Kažu da nema mesta panici, ali mislim da ima dovoljno mesta za tako nešto. Nema reakcije, moje oči me ne lažu"

"Gledam zagrevanje, Kavani nije ni šutirao a uvode ga kako bi promenio tok utakmice. Nema entuzijazma, nije sve do trenera nekad je do igrača, ali Ole će platiti punu cenu. Izgubiće svoj posao radeći sa ovakvom grupom igrača", izjavio je nekadašnji kapiten Junajteda.

Junajted ima još dve utakmice do reprezentativne pauze. U sredu putuju u Istanbul na utakmicu trećeg kola Lige šampiona a onda u subotu idu u Liverpul, na "Gudisonu" ih čeka Everton.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.