Brojke osudile Olea Solskjera, ovo nikada nije bilo, da li znači kraj?

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 20:59

Brojke osudile Olea Solskjera, ovo nikada nije bilo, da li znači kraj?

Ovo "Old Traford" nikada nije video. Da li je zamena spremna.

Podatak je strašan, jedine sezona u kojima je Junajted izgubio više mečeva nego ove sezone su 2001-02 i 2013-14. Već smo pisali u poslednjih gotovo pola veka se nije desilo da "Đavoli" ne pobede u tri meča u nizu na domaćem terenu. Sada u četiri meča imaju jedan bod, i treći su najgori tim lige.

Dodajmo tome da su dali samo dva gola, primili čak 10, a ovo je inače prva pobeda Arsenala na "Teatru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << snova" u poslednjih 14 godina u PL.

Idemo dalje, ovo je i najmanji broj bodova u istoriji Mančester Junajteda u prva četiri meča kod kuće. Solskjer je praktično ove sezone oborio sve rekorde, one crne naravno, a da nije bilo sreće i sumnjivog penala u Brajtonu, "Đavoli" bi imali pet bodova.

Osim Solskjera koji je najveći krivac, navijači su kivni na Pogbu za koga kažu da je kancer ovog tima.

Jasno posle svega, taktička naivnost Solskjera je vidljiva, na to se već navijači navikavaju kao na glavnu zamerku Norvežaninu, pa ni 15. mesto nije čudno sa ovakvim igrama.

Koliko će još Solskjer biti na klupi, pitanje je, Poketinova senka se nadvila nad legendom kluba, sledeći meč je gostovanje Bašakšehiru, pa Evertonu pre pauze. Ako ne dobiju neki od tih mečeva, pogotovo ako budu poraženi od "Karamela", čini se da će to biti kraj za menadžera slavnog kluba od koga je ostalo samo ime.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Junajtedu se ovo nije desilo 30 godina, Ole 'gubi volan'?

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2020, 00:46

Irac uveren..."Old Traford" je u velikom problemu...Poraz od Arsenala je nastavio negativnu seriju "crvenih đavola" u PL. Naime, Solskjerov tim nema pobedu na poslednjih šest utakmica kući u prvenstvu ove sezone što je najduža serija još od 1990. godine. U ovoj sezoni Junajted je odigrao četiri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.