Junajted odbio 30 miliona za Runija

Izvor: B92, 05.Avg.2013, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted odbio 30 miliona za Runija

Šampion Engleske Mančester Junajted odbio je ponudu Čelsija od 30 miliona funti za napadača Vejna Runija, prenose britanski mediji.

To je druga, poboljašana ponuda Čelsija, pošto je uprava Junajteda prethodno odbila 20 miliona funti za Runija, koji je izrazio želju da napusti "Old Traford".

Menadžer Čelsija Žoze Morinjo rekao je da bi tokom letnjeg prelaznog roka želeo da dovede samo jednog igrača, a to je, naravno, Runi.

Runijev ugovor sa šampionom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Engleske ističe za dve godine, a menadžer Junateda Dejvid Mojs u više navrata je izjavio da ne namerava da proda 27-godišnjeg napadača, iako je istakao da mu je on tek drugi izbor, iza Robina van Persija.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.