Juče orlovi, danas orlići, ali na mnogo bitnijem zadatku!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2020, 11:30

Juče "orlovi", danas "orlići", ali na mnogo bitnijem zadatku!

Pobeda je imperativ.

Mlada reprezentacija Srbije danas u Jelgavi nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicom sedmog kola.

Rival je poslednjeplasirana ekipa grupe 5 Letonija protiv koje su "orlići" veliki favoriti bez obzira na pritisak.

Izabranici Ilije Stolice imaju imperativ pobede pošto se nakon šest odigranih kola nalaze na četvrtom mestu sa sedam bodova, dok svi ostali rivali osim teško dostižne Rusije na prvom mestu imaju po utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << manje.

Srbija je oslabljena neigranjem brojnih igrača koji bi sasvim sigurno pronašli svoje mesto u prvih 11 poput Tedića, Markovića, Pavlovića, Vlahovića, Stevanovića, ali to ne sme biti opravdanje za eventualni kiks protiv "fenjeraša".

Do kraja kvalifikacija, "orlići" će ugostiti Poljsku i Bugarsku koji su direktni konkurenti za drugo mesto koje bi moglo da odvede Srbiju i direktno do Evropskog prvenstva, u slučaju da bude među pet najboljih drugoplasiranih u kvalifikacijama.

Susret u Letoniji počinje od 16 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija nije uspela, ostaju samo teoretske šanse za EP!

Izvor: B92, 04.Sep.2020

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je na gostovanju Letoniji u sedmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo – 2:2 (2:0).

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.