Raspucani Crnogorci, igrao i Zvezdin napadač (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020, 19:09

Raspucani Crnogorci, igrao i Zvezdin napadač (video)

Prekinuta duga serija bez pobede.

Nastavljene su kvalifikacije za U21 Evropsko prvenstvo, a mlada reprezentacija Crne Gore danas je u svom sedmom meču u kvalifikacionoj Grupi 6 kao gost savladala selekciju Kazahstana rezultatom 4:0.

Ovo je druga pobeda Crnogoraca u ovoj grupi, posle tri vezana poraza i remija sa Izraelom. Zanimljivo, Crna Gora je u prvom kolu kvalifikacija izgubila na svom terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Kazahstanaca sa 2:1, danas im se ''sa kamatom'' revanširala.

Među starterima danas je bio i napadač Crvene zvezde Nikola Krstović, koji je odigrao gotovo čitav meč, zamenjen je tek u nadoknadi vremena, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

Glavna uloga pripala je krilnom fudbaleru Sutjeske Milutinu Osmajiću, koji je postigao prva dva gola, u 58. i 64. minutu, Rakonjac je u 79. minutu povosio na 3:0, a konačan rezultat postavio je Vukotić u nadoknadi vremena.

-

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Открыли счет черногорцы в матче с молодежной сборной Казахстана. #kaz #football

Објава коју дели SPORTS.KZ (@kzsports) дана 3. Сеп 2020. у 7:19 PDT
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juče "orlovi", danas "orlići", ali na mnogo bitnijem zadatku!

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2020, 11:30

Pobeda je imperativ...Mlada reprezentacija Srbije danas u Jelgavi nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo utakmicom sedmog kola...Rival je poslednjeplasirana ekipa grupe 5 Letonija protiv koje su "orlići" veliki favoriti bez obzira na pritisak...Izabranici Ilije Stolice imaju imperativ pobede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.