Jubilarni tripl-dabl Jokića u prvom porazu Denvera (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jubilarni tripl-dabl Jokića u prvom porazu Denvera (VIDEO)

Dalas Maveriksi naneli su prvi poraz Denver Nagetsima u ovoj sezoni. Ekipa iz Teksasa slavila je u Koloradu rezultatom 109:106. Obe ekipe su sada na skoru od tri pobede i jednog poraza.

Bio je ovo izjednačen meč, sa nekoliko smena vođstva. Maveriksi su duel konačno prelomili početkom poslednje deonice, u kojoj je, u uvodnih četiri minuta, Denver postigao samo četiri poena.

Gledajući samo poslednju četvrtinu, Dalas je za šest minuta stigao do serije od 20:6. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Ovo je, otprilike, bio momenat buđenja Nagetsa, koji su uspeli završnicu meča da učine neizvesnom i veoma uzbudljivom.

Ipak, nedovoljno neizvesnom...



Dalas nije imao preterano istaknutog pojedinca u svojim redovima, ali to je samo zato što su čak devetorica košarkaša postigla dvocifren broj poena. Maksi Kleber i Rim Hardavej postigli su po 14 poena, dok je Luka Dončić stao na 12 poena, uz četiri skoka i pet asistencija.

Kristaps Porcingis je zabeležio dabl-dabl učinak, sačinjen od 10 poena i 14 skokova.

Boban Marjanović nije igrao.

Nikola Jokić je stigao do tripl-dabl učinka, sa po deset asistencija, skokova i poena. Ovo je drugi tripl-dabl za Jokića u sezoni, ukupno 30. u karijeri.



Najviše poena u ekipi Denvera postigao je Pol Milsap (23, uz osam skokova).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.