Dalas bolji od Denvera, uz jubilarni tripl-dabl Nikole Jokića

Izvor: RTS, 30.Okt.2019, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalas bolji od Denvera, uz jubilarni tripl-dabl Nikole Jokića

Dalas maveriksi naneli su prvi poraz Denver nagetsima u ovoj sezoni. Ekipa iz Teksasa pobedila je u Koloradu rezultatom 109:106. Obe ekipe su sada na skoru od tri pobede i jednog poraza.
Bio je ovo izjednačen meč, sa nekoliko smena vođstva. Maveriksi su duel konačno prelomili početkom poslednje deonice, u kojoj je, u uvodnih četiri minuta, Denver postigao samo četiri poena.

Gledajući samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poslednju četvrtinu, Dalas je za šest minuta stigao do serije od 20:6.
Ovo je, otprilike, bio momenat buđenja Nagetsa, koji su uspeli završnicu meča da učine neizvesnom i veoma uzbudljivom.
Ipak, nedovoljno neizvesnom...
Dalas nije imao preterano istaknutog pojedinca u svojim redovima, ali to je samo zato što su čak devetorica košarkaša postigla dvocifren broj poena. Maksi Kleber i Rim Hardavej postigli su po 14 poena, dok je Luka Dončić stao na 12 poena, uz četiri skoka i pet asistencija.
Kristaps Porcingis je zabeležio dabl-dabl učinak, sačinjen od deset poena i 14 skokova.

Boban Marjanović nije igrao.
Nikola Jokić je stigao do tripl-dabl učinka, sa po deset asistencija, skokova i poena. Ovo je drugi tripl-dabl za Jokića u sezoni, ukupno 30. u karijeri.
Najviše poena u ekipi Denvera postigao je Pol Milsap (23, uz osam skokova).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Impresivni Entoni Dejvis nosio Lejkerse do nove pobede

Izvor: RTS, 30.Okt.2019

Los Anđeles Lejkersi na dosta ubedljiv način stigli su do treće pobede u sezoni protiv ekipe Memfisa (120:91), uz impresivnu partiju Entonija Dejvisa. . Grizlisi, ekipa koja je naposletku zabeležila svoj treći poraz u...

Nastavak na RTS...

"Tripl-dabl" Jokića, prvi poraz Denvera

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2019

Košarkaši Denvera pretrpjeli su prvi ovosezonski poraz, bolji je bio Dalas 109:106 u Koloradu u noći između utorka i srijede, uz još jedan "tripl-dabl" srpskog reprezentativca Nikole Jokića.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Jubilarni tripl-dabl Jokića u prvom porazu Denvera (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2019

Dalas Maveriksi naneli su prvi poraz Denver Nagetsima u ovoj sezoni. Ekipa iz Teksasa slavila je u Koloradu rezultatom 109:106. Obe ekipe su sada na skoru od tri pobede i jednog poraza...Bio je ovo izjednačen meč, sa nekoliko smena vođstva. Maveriksi su duel konačno prelomili početkom poslednje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.