Jovićeva magija i Kazemirov šou za pobedu Reala! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovićeva magija i Kazemirov šou za pobedu Reala! (video)

Derbi 20. kola pripao Real Madridu.

Real Madrid je u okviru 20. kola španske Primere dočekao Sevilju u derbiju, a sve golove smo videli u drugom poluvremenu za pobedu Real Madrida. Bilo je 2:1.

Domaćin je počeo meč sa rovitim Jovićem u napadu koji je imao povredu tokom nedelje, ali je ipak igrao od starta, dok je Benzema ušao u igru u drugom poluvremenu umesto srpskog napadača. Sa druge strane, Nemanja Gudelj je odigrao svih 90 minuta u dresu Sevilje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Da će ovo biti njegova utakmica, Kazemiro je najavio u 27. minutu kada je ušao u šansu i kada je lopta prohujala malo preko gola, a na drugoj strani Sevilja je pretila i postigla gol, ali je on poništen nakon intervencije VAR tehnologije.

Srpski napadač Luka Jović je bio praktično neprimetan u prvom poluvremenu, ali je u drugom napravio ključan potez za dalji razvoj utakmice. Nakon njegove fenomenalne asistencije Kazemiro je uspeo da postigne svoj prvi gol na ovom meču čime je doveo u vođstvo ekipu Real Madrida.

Par minuta nakon toga je zamenjen, a čim je Benzema ušao u igru gosti su stigli do izjednačenja. Munir je nekako odložio loptu dok je bio na zemlji za De Jonga koji fantastičnim udarcem pogađa ugao gola koji je branio Kurtoa. Nije Realu pomogao ni VAR, iako je Munir igrao rukom u ovoj situaciji dok je bio na zemlji, sudija Munuera je pokazao na centar.

Ipak, svega pet minuta je trajala radost ekipe Sevilje, Kazemiro je bio apsolutni heroj ovog meča. On je u 69. minutu uspeo da postigne svoj drugi gol danas i da tako donese zlata vrednu pobedu Real Madridu.

Do kraja bez velikih šansi na obe strane, Real je priveo meč kraju na dobar način i zasluženo stigao do tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sigurni Dmitrović, Eibar savladao Atletiko! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 00:03

Velika pobeda Eibara protiv favorita...Atletiko Madrid je danas gostovao Eibaru u okviru 20. kola Primere, a na kraju je domaćin izašao kao pobednik, bilo je 2:0...Prvi gol smo videli već u 10. minutu utakmice...Ekipa Eibara je izvela korner preko Leona, a na pravom mestu je bio Burgos koji je dočekao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.