Sigurni Dmitrović, Eibar savladao Atletiko! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sigurni Dmitrović, Eibar savladao Atletiko! (video)

Velika pobeda Eibara protiv favorita.

Atletiko Madrid je danas gostovao Eibaru u okviru 20. kola Primere, a na kraju je domaćin izašao kao pobednik, bilo je 2:0.

Prvi gol smo videli već u 10. minutu utakmice.

Ekipa Eibara je izvela korner preko Leona, a na pravom mestu je bio Burgos koji je dočekao loptu na drugoj stativi, poslao loptu u mrežu za, ispostaviće se, pobedu domaćih.

Nije pomogao ni VAR, Eibar je vodio od 10. minuta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Jedino je Korea pretio ozbiljnije Dmitroviću, Eibarova mreža je ostala netaknuta nakon prvih 45 minuta.

Ni nastavak nije mnogo promenio, Korea je ponvo imao šansu, Atletiko je napadao, ali jalovo, nije bilo ozbiljnih šansi i srpski golman je odlično odradio svoj posao, baš kao i odbrana Eibara.

Sve je to bilo dovoljno za pobedu i velika tri boda Eibara.

Nije se završilo na jednom golu u mreži Jana Oblaka. Kada je Simeone uveo trećeg napadača, bilo je pitanje trenutka kada će pasti još jedan gol u mreži slovenačkog golmana, što se i desilo u 90. minutu utakmice. Tada je strelac bio Eduardo Espozito koji je postavio konačnih 2:0.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Atletiko poražen u Eibaru

Izvor: RTS, 19.Jan.2020

Fudbaleri Eibara savladali pred svojim navijačima Atletiko Madrid sa 2:0 u poslednjem današnjem meču 20. kola La Lige. . U prvom meču nakon povratka iz Saudijske Arabije fudbaleri Atletika doživeli su neočekivan poraz,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.