Izvor: N1 televizija, 10.Apr.2021, 17:58

Jović strelac u pobedi Ajntrahta, Bajern kiksnuo

U subotu od 15 časova i 30 minuta na programu su bila četiri meča 28. kola nemačke Bundeslige – pobede su zabeležili Ajntraht i Lajpcig, dok je šampion Bajern u Minhenu osvojio tek bod u duelu sa Union Berlinom. Herta ja na domaćem terenu remizirala sa Borusijom Menhengladbah.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Keln i Majnc u ključnom duelu za opstanak, teorija i dalje uz Šalke

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2021, 14:43

Samo dva duela danas u Bundesligi, ali vrlo značajna u borbi za status prvoligaša..Šalke se polako i sigurno navikava na to da će sledeće sezone da igra u Cvajti. Nadoknaditi gubitak od 15 bodova u odnosu na poziciju koja vodi u baraž, odnosno 16 i sigurnu luku, u preostalih sedam kola je u osnovi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.