Jović o prelasku u Razvojnu ligu: To je dobro za mene

Izvor: B92, 18.Nov.2023, 23:16

Jović o prelasku u Razvojnu ligu: To je dobro za mene

Srpski košarkaš Nikola Jović definitivno će sezonu nastaviti u razvojnoj ligi.

Trener Majami Hita Erik Spolstra je rekao kako nije zadovoljan razvojen mladog srspkog košarkaša i smatra da Jović mora da ima minute kako bi napredovao.

Deluje i da se Nikola Jović slažio sa tom odlukom šefa struke Majamija, jer je izjavio da je njegova željja da samo negde dobije minute.

"Samo želim da igram! To je to. Hoću da dobijem bilo kakvu minutažu, da ostanem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ritmu, nikada se ne zna šta će biti (sa Majamijem). Možda će im trebati moja pomoć, nikada ne znate. Hoću da unapredim svoju igru, a ovi momci mi u tome pomažu. Čak i kada sam u razvojnoj ligi, deluje mi da je to dobro za mene", rekao je Nikola Jović.

Dobra stvar je da će ovaj prelazak u razvojnu ligu biti na samo nekoliko mečeva.

"Nekoliko utakmica. Osećam da će to biti dok Majami bude bio na gostovanjima, a da ću ja za to vreme biti u razvojnom timu. Kada su u Majamiju, biću sa njima i biću deo tima", zaključio je Jović.

Nikola Jović je imao dobro leto gde je sa reprezentacijom Srbije na Mundobasketu osvojio srebrnu medalju i na tom prvenstvu pružao sasvim dobre partije, pa je sad možda i očekivano stigao jedan pad u igri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.