Jović dvocifren u pobedi Majamija, Denveru teško bez Jokića (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Okt.2022, 12:05

Jović dvocifren u pobedi Majamija, Denveru teško bez Jokića (VIDEO)

Košarkaši Majamija pobedili su danas u gostima ekipu Memfisa 111:108 u predsezonskom meču NBA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Dankan Robinson sa 29 poena, dok je srpski košarkaš Nikola Jović ubacio 13 poena i imao osam skokova i tri asistencije za 23 minuta na terenu. Kod domaćih, najbolji je bio Dilon Bruks sa 18 poena.

Čikago je na svom terenu pobedio Denver 131:113. Najefikasniji u pobedničkoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ekipi bio je Demar Rozan sa 22 poena.

U poraženom timu najbolji je bio Bons Hajland sa 24 poena, dok srpski košarkaš Nikola Jokić nije igrao zbog povrede ruke. Prema poslednjim informacija iz Denvera, Jokić je lakše povređen.

Hjuston je pobedio Toronto 116:100. Tari Eson je postigao 24, a Džejlen Grin je dodao 23 poena u pobedničkom timu. Srpski centar Boban Marjanović je na terenu proveo 72 sekunde, a za vreme postigao je tri poena i jedan skok. U poraženoj ekipi najbolji je bio Paskal Sikam sa 18 poena.

U ostalim današnjim predsezonskim mečevima u NBA ligi, postignuti su sledeći rezultati: Boston - Šarlot 112:103, Indijana - Njujork 114:131, Nju Orleans - Detroit 107:101 i Orlando - Dalas 110:105.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Denver je bez Jokića “nula bodova”: Nagetse pregazili razjareni Bulsi, Srbin nedostajao u timu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Okt.2022

Jokić nije igrao zbog lakše povrede NBA predsezona se zahuktava. Još malo je ostalo do početka najjače košarkaške lige na svetu, a ekipa Denvera je zabeležila novi poraz, ovoga puta od Čikago Bulsa i to ubedljiv – 131:113. Ruku na srce, treba reći da u ekipi Nagetsa nije igrao Nikola Jokić....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.