Jović dao još dva gola, vodeći je strelac Bundes lige (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 11.Nov.2018, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović dao još dva gola, vodeći je strelac Bundes lige (VIDEO)

Ajntraht u Frankfurtu savladao Šalke s 3:0.

Luka Jović (20) i dalje rešeta mreže za Ajntraht u nemačkom prvenstvu. U Frankfurtu je pao Šalke s 3:0, a naš napadač je dao prva dva gola (61. i 73. minut). Tako je s devet golova, a jednom je bio i petostruki strelac, izbio na čelo liste golgetera u Bundes ligi.

Treći pogodak je u 80. minutu postigao Sebastijan Heler. On ih ima osam koliko i Španac Pako Alkaser i Marko Rojs (Borusija Dortmund) i Francuz Alasan Plea >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (Borusija Menhengladbah).

#eintrachtfrankfurt #sge #dieadler #frankfurt #eintracht #forzasge commerzbankarena #jovic #rebic #haller

A post shared by Roy Müller (mainvereinsge1964) on Nov 11, 2018 at 10:41am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz Frankfurta za ''Sportske'' - Pogledajte skandiranje Luki Joviću! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2018

Ovacijama je ispraćen sa terena, njegovo ime skandiralo se tokom meča sa Šalkeom!..Luka Jović je odigrao još jedan briljantan meč ove jeseni, sa dva gola srušio je Šalke u 11. kolu Bundeslige, a malo je nedostajalo da upiše i het-trik...Naime, upravo on bio u šansi i kod trećeg gola, ali je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.