Iz Frankfurta za Sportske - Pogledajte skandiranje Luki Joviću! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Frankfurta za ''Sportske'' - Pogledajte skandiranje Luki Joviću! (video)

Ovacijama je ispraćen sa terena, njegovo ime skandiralo se tokom meča sa Šalkeom!

Luka Jović je odigrao još jedan briljantan meč ove jeseni, sa dva gola srušio je Šalke u 11. kolu Bundeslige, a malo je nedostajalo da upiše i het-trik.

Naime, upravo on bio u šansi i kod trećeg gola, ali je čuvar mreže gostiju odbio loptu koju je potom u mrežu prosledio Sebastijan Aler za konačnih 3:0.

Srpski napadač je od večeras prvi strelac Bundeslige, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa devet golova u 11 kola, a oduševljeni navijači Ajntrahta skandirali su njegovo ime i posle golova, ali i u trenutku kada je izlazio sa terena, kada ga je zamenio Mijat Gaćinović.

Naš dopisnik bio je večeras na licu mesta, u prilogu pogledajte deo atmosfere sa ''Komercbank Arene'' u Frankfurtu.

Video: Sportske.net/M. Č.

----------------------------------------

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.