Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 09:05

Jović: Dva gola za pola sata? Dajem!

Nagrada sleduje golgeteru od reči

Neki igrači jednostavno su stvoreni za određeni klub. Takav je slučaj sa Lukom Jovićem i Ajntrahtom iz Frankfurta. Za srpskog napadača grad na Majni je sigurna luka. Svuda pođi, svojoj kući doći. Ajntraht je Lukina kuća, destinacija na kojoj se oseća komforno, a Bundesliga šampionat na čijim se terenima pretvara u terminatora.

Tomas Miler i Bajern su suđeni jedan drugom. Marko Rojs je predodređen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za Borusiju Dortmund. A, između Luke Jovića i Ajntrahta postoji neka tajna veza. Posle neuspšne epizode u madridskom Realu, srpski napadač se vratio na mesto uspeha sa nadom da će u Frankfurtu ponovo zablistati i zapušiti usta kritičarima.

2️⃣ shots

2️⃣ goals

What a return for Luka Jovic ❤️????#SGES04 3-1 pic.twitter.com/VqShydCi2p

Jović nije isti bez Orlova, a ni oni bez njega. Zvezdino dete je za Ajntraht na 76 utakmica postiglo 38 golova, a na povratničkom debiju u Ajntrahtu, Luki su bila dovoljna dva šuta da postigne dva gola i preokrene meč sa Šalkeom u svoju korist. Ušao je Jović sa klupe u 62. minutu, dva puta pogodio je metu, a za oba gola asistirao mu je Filip Kostić. Da na zatrese mrežu bilo mu je dovoljno 10 minuta. Srbin puca od samopouzdanja, a njegov saigrač Đibril Sou otkrio je detalje razgovora iz svlačionice sa srpskim golgeterom.

„Pre utakmice sam pitao Luku koliko će golova postići. Odgovorio mi je da će ako igra 15 minuta dati jedan gol“.

Namirisao je Sou da bi duel sa Šalkeom mogao obeležiti Luka Jović, ispuniti naslovnice brojnih medija, ali i pokrenuti lavinu komentara. Želeo je vezista Ajntrahta da doskoči Joviću, pa mu je rekao:

„To znači da ćeš spakovati dva gola ako budeš dobio 30 minuta. I to je i učinio. Moraću da mu dam neku nagradu“, ispričao je Sou.

Luki Joviću bilo je dovoljno pola sata da postigne dva gola. Obećano – ispunjeno. Srpska veza u Frankfurtu funkcioniše besprekorno, a Real Madrid će pomno pratiti učinak svog fudbalera na pozajmici u Nemačkoj i analizirati gde su sve napravljeni pogrešni koraci i šta je razlog da Luka Jović tokom boravka na Santijago Bernabeu na 32 meča zatrese mrežu samo dva puta.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Hvalospevi na račun Luke Jovića

Izvor: B92, 18.Jan.2021

Luka Jović se vratio u Frankfurt i momentalno doneo pobedu sa dva postignuta gola za manje od pola sata...Ajntraht iz Frankfurta je igrao sa Šalkeom u poslednjem kolu Bundeslige i slavio sa 3:1 zahvaljujući dva pogotka Luke Jovića...Srpski napadač je u igru ušao u 62. minutu i bio apsolutni heroj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.