Jović: Boriša nam je dao energiju da poginemo na terenu

Izvor: B92, 12.Sep.2023, 00:50

Jović: Boriša nam je dao energiju da "poginemo" na terenu

Stefan Jović, reprezentativac Srbije, razgovarao je sa novinarima nakon dolaska u Beograd.

Košarkaši Srbije poraženi su od Nemačke rezultatom 83:77 u finalu Mundobasketa u Manili.

Sa srebrnom medaljom su dočekani u Beogradu gde je priređen veliki doček.

"Svakako da smo ponosni jer smo od samog pčetka priprema verovali u ono što radimo i iskreno nismo očekivali ovakvu euforiju pa hvala svima što su došli u ovolikom broju sva podrška je stizala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do nas i ostavili smo svaki atom snage sve do finala", rekao je Jović.

O reprezentaciji koja je osvojila srebro i Boriši Simaniću, rekao je:



"Ovaj tim... Ja sam od 2014. godine tu u reprezentaciji i tim ovaj ima dušu to je ono što ostaje za nama pa ne mogu da zaborvim ni nemili događaj sa Borišom koji je nama dao energiju i poruke koje su stigle do nas su nam pomogle da poginemo na terenu i napravimo rezultat. Najvažnije je da je on dobro i hvala svima što je on dobro..."


Polufinale za Srbiju značilo je i plasman na Olimpijske igre:

"To je bio naš zacrtani cilj koji smo imali još od polaska u Kinu i bili smo presrećni i žreb je išao na našu stranu i mora malo sreće da bi bilo rezultata."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOVIĆ PO SLETANJU U BEOGRAD: Boriša nam je dao snagu da poginemo na terenu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023

Zjedništvo gradi uspeh...Rrezentativac Srbije Stefan Jović, razgovarao je sa novinarima nakon dolaska u Beograd. Košarkaši naše zemlje poraženi su od Nemačke rezultatom 83:77 u finalu Mundobasketa u Manili, a sa srebrnim odličjem im je priređen veliki doček...- Svakako da smo ponosni jer smo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.