Jovetić doneo pobedu Interu protiv Liona (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić doneo pobedu Interu protiv Liona (video)

Fudbaleri Inter slavili su u okviru pripremnog turnira "Internatiol Champions Cup" protiv ekipe Liona.

Izabranici Lučana Spaletija upisali su tek drugu pobedu na pripremama, kako su u okviru turneje po Kini savladali francuski Olimpik Lion sa minimalnih 1:0 (0:0).

Lučano Spaleti se na startu susreta odlučio za sledeći sastav: Handanović, Nagatomo, Miranda, Muriljo, D'Ambrozijo, Valero, Galjardini, Eder, Žoao Mario, Kandreva i Pinamonti.

Sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << druge strane Ženesio se odluči za ovih 11: Lopes, Marsal, Morel, Marselo, Rafael, Darder, Tusart, Traore, Fekir, Depaj i Marijano Dijaz.

Prvo poluvreme je proteklo u laganom ritmu, timovi su bili izjednačeni, nešto bolje šanse imao je Inter, ali su mreže ostale netaknute.

U nastavku, veliki broj izmena na obe strane, u redovima "Neroazura" na teren su kročili Jovetić, Perišić, Gabrijel, Škrinijar, Valijeti, Kondogbija, Brozović, Ranokija i Bijabijani, dok je Ženesio priliku ukazao Gorgelanu, Teteu, Uaru, Guriju, Maulidi, Dijakabiju, Grenijeu, Feriju, Nkuluu i Mamani.

Gol odluke pao je u 74. minutu, fudbaleri Intera ukrali su loptu igračima Liona duboko na njihovoj polovini, Mario je pronašao usamljenog Jovetića, koji trese mrežu nemoćnog Lopesa za 1:0.



To je bio i konačan rezultat, Inter je tako upisao drugu pobedu na pripremama, nakon austrijskog niželigaša Vatens kojeg su savladali na startu priprema, kao i poraza od Nirnberga i remija sa Šalkeom.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Jovetić doneo pobedu Interu

Izvor: B92, 24.Jul.2017

Fudbaleri Intera savladali su Lion 1:0, u prijateljskoj utakmici u Kini. Bivši kapiten Partizana, koji već nedeljama čeka da se reši njegov status, pogodio je posle dodavanja Marija sa desne strane.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.