Murinjo bez Pogbe i Lukakua, Zizu izvodi najjače što ima (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo bez Pogbe i Lukakua, Zizu izvodi najjače što ima (SASTAVI)

Večeras od 23h po srednjoevropskom vremenu snage će u okviru pripremnog turnira "International Champions Cup" odmeriti Real Madrid i Mančester junajted.

Fudbaler madridskog Reala pripreme za narednu sezonu počinju ozbiljnom proverom protiv Mančester junajteda, u okviru turneje po SAD i "ICC" turnira.

Junajted je na pripremama već odigrao tri susreta, sva tri su dobili, LA Galaksi sa 5:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Real Solt Lejk sa 2:1 i gradskog rivala Mančester Siti sa 2:0.

Murinjo će izvesti kombinovan sastav na teren, od starta u timu neće biti najveće pojačanje Romelu Lukaku, kao ni najskuplje plaćeni igrač sveta Pol Pogba.

Ovako izgleda postava Junajteda: Romero, Fosu-Mensa, Baji, Džouns, Darmijan, Kerik, Felaini, Pereira, Marsijal, Rašford i Lingard.

Što se tiče ekipe Zinedina Zidana, on ne može da računa na Kristijana Ronalda, koji je dobio duži odmor zbog Kupa Konfederacija, kao ni na Serhija Ramosa, koji nije putovao na pripreme sa ekipom.

Zizu se odlučio za sledećih 11: Kejlor Navas, Karvahal, Varan, Načo, Marselo, Kros, Modrić, Bejl, Isko, Vaskez i Benzema.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Murinjo hoće "Zlatnog dečaka"!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 11:42

Čini se da bi ovaj fudbaler bio idealno pojačanje za Junajted, ali imaće konkureciju u najvećem trošadžiji ovog leta...Žoze Murinjo je na konferenciji za novinare uoči susreta sa madridskom Realom u okviru "International Champions Cup" takmičenja, koji je okončan nerešenim rezultatom, između...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.