Jovetić: Idem u Juventus, izbrao je mene a ne Zlatana, Iguaina i Teveza

Izvor: Blic, 09.Jun.2013, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovetić: Idem u Juventus, izbrao je mene a ne Zlatana, Iguaina i Teveza

Crnogorski fudbalski reprezentativac Stevan Jovetić zahvalio se danas upravi i navijačima Fiorentine za pet prelepih godina u Firenci i najavio prelazak u redove Juventusa.

"Osećam da sam za ovih pet godina u Firenci dao sve, da nemam više šta da ponudim. Spreman sam za nove izazove, za veći klub. Juventus me traži već godinu dana i imponuje što su između Ibrahimovića, Iguaina i Teveza izabrali baš mene. Ne mislim da bi to bila izdaja", rekao je Jovetić za Gazetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << delo sport.

Kako prenosi ugledni italijanski list preostalo je samo da se klubovi dogovore oko obeštećenja koje bi trebalo da iznosi oko 30 miliona evra.

Jovetić je u Firencu stigao iz Partizana 2008. godine za osam miliona i na 133 utakmice postigao 39 golova.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 26 utakmica i postigao 10 golova.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jovetić prelazi u Juve

Izvor: RTV Pink, 09.Jun.2013

. . . Crnogorski fudbalski reprezentativac Stevan Jovetić zahvalio se danas upravi i navijačima Fiorentine za pet prelepih godina u Firenci i najavio prelazak u redove Juventusa.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.