Izvor: RTS, 24.Avg.2020, 15:37

Jovanović "oživljava" albanski klub

Fudbalski trener iz Vranja Marko Jovanović preuzeo je albansku ekipu Ljuftetarija iz Đirakostre, klub u kom je ranije bio pomoćnik šefa stručnog štaba.
Klupa ekipe iz albanske Druge lige biće prvi samostalni angažman u karijeri 33-godišnjeg trenera, koji navodi da ima ambiciozne planove plan da klub vrati u albansku Superligu.
"Prihvatio sam poziv iz Đirokastre, meni dobro poznatog grada na granici sa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Grčkom. Reč je o varoši bogate istorije koja je već imala uticaj na moju karijeru. Naime, sa Mladenom Milinkovićem, Ljutfetari je izborio plasman u Ligu Evrope. Sjajno smo tada igrali i vedrih emocija vratio sam se u Albaniju", rekao je Jovanović u za Sportski žurnal.
U Albaniji je pored Ljuftetarija radio i u Kukešiju i Partizaniju, a igrao je za OFK Soko (Vranje), FK Dinamo (Vranje), FK Obilić (Beograd), FK Mladi Obilić (Beograd).
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jovanović preuzeo albansku ekipu Ljuftetarija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Avg.2020

Fudbalski trener iz Vranja Marko Jovanović preuzeo je albansku ekipu Ljuftetarija iz Đirakostre, klub u kom je ranije bio pomoćnik šefa stručnog štaba...Klupa ekipe iz albanske Druge lige biće prvi samostalni angažman u karijeri 33-godišnjeg trenera, koji navodi da ima ambiciozne planove plan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.