Jovanović: Odbrana ključ za pobedu protiv Cedevite

Izvor: B92, 16.Nov.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Odbrana ključ za pobedu protiv Cedevite

Košarkaši FMP-a u subotu 17. novembra od 17 časova dočekuju Cedevitu u 8. kolu ABA lige.

Klub iz Železnika ima posle sedam kola četiri pobede i tri poraza i svakako da je cilj ostvariti novi trijumf pred domaćim navijačima.

"Dolazi nam ekipa koja je, posle promene trenera i nekoliko igrača, u odličnoj formi. Tu činjenicu potvrđuju vezane pobede Zagrepčana u ABA ligi i Evropi", rekao je Jovanović.

On posebno apostrofira činjenicu da protivnički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tim ima dobar šut sa distance.

"Cedevita je odlična šuterska ekipa, a posebno su dobri u šutu za tri poena u poslednjih nekoliko utakmica, tako da moramo da budemo maksimalno koncentrisani u odbrani. Moramo da odgovorimo i sa brzom igrom u napadu, velikom borbom i kontrolom skoka. Velika energija mora da bude prisutna tokom svih 40 minuta. Siguran sam da za tako nešto imamo kvalitet i nadam se da možemo da iznenadimo protivnika koji je favorit", zaključio je trener FMP-a.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.