ZVEZDA OSLABLJENA ČEKA MORNAR: Tomić ne računa na NJIH dvojicu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA OSLABLJENA ČEKA MORNAR: Tomić ne računa na NJIH dvojicu! (FOTO)

Crveno-beli žele da zadrže maksimalan skor.

Posle poraza u Evrokupu od Monaka, košarkaši Crvene zvezde u osmom kolu ABA lige dočekuju Mornar u dvorani "Aleksandar Nikolić" (Arenasport, 19). Trener srpskog šampiona Milan Tomić u narednom meču neće moći da računa na kompletan igrački kadar, pošto su van stroja Dejan Davidovac i Aleksa Radanov.

PAO OTKAZ! Osvajač OLIMPIJSKOG zlata OTERAN iz franšize! (FOTO)

UNIŠTENJE ŠAMPIONA! Rakete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << GRANATIRALE Ratnike! Jokić i društvo DEMOLIRALI Atlantu sa +45! Bobi i Teo NAVIJALI!

DA SE NAJEŽIŠ: Veseli postao tata i hteo odmah da igra derbi Evrolige! Željko Obradović mu prišao i jednom rečenicom dokazao kakva je LEGENDA!

Davidovac je igrao u porazu od Kneževa, ali je izvrnuo skločni zglob i pre vremena napustio parket, pa je i dalje neizvesno kada će se ponovo staviti na raspolaganje stručnjom štabu crveno-belih.

Zanimljivo da je Dejan Davidovac zamenio u sastavu Zvezde Aleksu Radanova, koji je zbog ukočenosti bio van stroja protiv Monaka, a ni njegova povreda nije bezazlene prirode. Zato je i dalje veliko pitanje kada će trener Tomić opet moći da računa na usluge mladog beka.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Monako je samo jedna loša utakmica

Izvor: Vesti-online.com, 16.Nov.2018

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da u meču ABA lige protiv Mornara očekuje da ekipa reaguje nakon poraza od Monaka u Evrokupu...Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je danas da u meču ABA lige protiv Mornara očekuje da ekipa reaguje nakon poraza od Monaka...

Nastavak na Vesti-online.com...

Zvezdaš oduševio sve tetovažom: Pavkovmanija! FOTO

Izvor: B92, 17.Nov.2018, 13:21

Milan Pavkov i dalje ne izlazi iz glave zvezdaša zbog dva gola kojima je "srušen" Liverpula na stadionu Crvene zvezde u četvrtom kolu Lige šampiona...Zvezda je u tom duelu slavila sa 2:0 golovima Pavkova u 22. i 29. minutu i ostvarila najveći trijumf u svojoj istoriji od Barija 1991. godine...Jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.