Jovanović: Ne bi bilo pametno pretiti Zvezdi

Izvor: B92, 10.Jun.2022, 22:06

Jovanović: Ne bi bilo pametno pretiti Zvezdi

Trener ekipe Mega Mozzart Vlada Jovanović pričao je na konferenciji za medije posle prve utakmice polufinala Superlige Srbije.

Mega je ubedljivo izgubila utakmicu, rezultatom 114:78, a priliku za "popravni" imaće u nedelju od 12 časova kada će ugostiti crveno-bele.

Jovanović nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe, ali je naglasio da se protiv ovakve Zvezde ne može puno učiniti. Pre njega na konferenciji je pričao kapiten Mege, Luka Cerovina.

"Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da smo ušli mekano u utakmicu, mislim da dve četvrtine nismo izašli iz bonusa, oni su pogodili baš dosta trojki, mi nismo izašli iz bonusa. Za dva dana je utakmica kod nas kući, nadam se da ćemo uspeti da pobedimo", rekao je Cerovina.

Nakon toga Cerovina je otišao put svlačionice, a reč je dobio Vlada Jovanović.



"Ja sam znao da roster Zvezde nije samo 12 igrača nego daleko duži. Mi smo se spremali da odgovorimo na njihov kontakt, nadali smo se da će taj period biti duži nego što je bio. Zvezda je izvrsno šutirala za tri poena. Ne mogu da budem zadovoljan. Izgleda da je ovo danas previše za nas",
rekao je Jovanović.

Jovanović je još jednom naglasio koliko je bitno igrati čvrsto protiv Zvezde.



"Pretiti Zvezdi u ovom trenutku stvarno ne bi bilo nimalo pametno. Kvalitetnije ne može da se odigra sa Zvezdom dok na svaki njihov kontakt ne odgovoriš kontaktom. Onog trenutka kad se povučeš milimetar, onda je utakmica gotova
", dodao je on.

Prokomentarisao je i neiskustvo svoje ekipe, ali rekao da to ne sme da bude alibi.

"Pojedini momci ovde su možda i prvi put igrali u Pioniru. Zvezda je danas došla suviše lako do pobede, ali našim igračima mladost i neiskustvo ne mogu da budu alibi", zaključio je trener Mege.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jovanović: Moramo bolje protiv Zvezde

Izvor: RTS, 11.Jun.2022, 12:28

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović izjavio je da njegovi izabranici moraju da odigraju mnogo bolje u drugom meču polufinala KLS protiv Crvene zvezde. U timu očekuju da će mnogo bolje odgovoriti aktuelmom prvaku u narednom meču na svom terenu. . Aktuelni šampion...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.