Košarkaši FMP-a direktno u finalu KLS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2022, 12:58

Košarkaši FMP-a direktno u finalu KLS

Košarkaši FMP direktno će se plasirati u finale Košarkaške lige Srbije, potvrđeno je danas Tanjugu iz KLS.

Nakon što je Partizan juče odustao od takmičenja spekulisalo se da bi neko mogao da zameni crno-bele u polufinalu, ali to neće biti slučaj.

FMP je poslednji put u finalu igrao 2018. godine, a poražen je od Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa 3:0 u seriji.

U drugom polufinalu KLS sastaju se Crvena zvezda i Mega, a prvi meč u seriji odigraće se večeras (20.00) u dvorani "Aleksandar Nikolić".
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nakon istupanja Partizana, FMP direktno u finalu

Izvor: RTS, 10.Jun.2022

Košarkaši FMP-a direktno će se plasirati u finale Košarkaške lige Srbije, potvrđeno je Tanjugu iz KLS. . Nakon što je Partizan završio sezonu i odustao od takmičenja, spekulisalo se da bi neko mogao da zameni crno-bele u polufinalu, ali to neće biti slučaj...FMP...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.