Jose Mourinho bez dlake na jeziku: Kazna od 50.000 funti

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Okt.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jose Mourinho bez dlake na jeziku: Kazna od 50.000 funti

Jose Mourinho kažnjen je zbog neumjesnih komentara na račun suđenja u porazu protiv Southamptona s 50.000 funti uslovno te jednom utakmicom suspenzije. Rok iskušenja je godina dana pa bi u tom razdoblju trebao pripaziti šta priča.

Međutim, Mourinho očito ne mari za kaznu i ne zna kada je dosta. Pa je tako bez dlake na jeziku prokomentarisao kaznu engleskog fudbalskog saveza.

“Mogu biti sretan što mi nisu stavili elektronsku narukvicu za praćenje na zglob noge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Ova odluka je sramotna, a mogućnost zabrane dolaska na stadion šokantna”, rekao je na predstavljanju nove knjige koja se zove ‘Mourinho’.

 ‘Razlika između riječi ‘strah’ te riječi ‘slab i naivan’ je 10.000 funti’

Menadžer Chelsea je za medije nakon poraza sa Southamptonom, koji su engleski prvaci izgubili s 1:3 na svom Stamfrod Bridgeu, izjavio da se sudije boje donjeti odluku u korist njegove ekipe, a nekoliko nedjelja prije je Arsene Wenger bio puno grublji prema sucu Mikeu Deanu kojeg je nazvao ‘slabim i naivnim’.

“Razlika između riječi ‘strah’ te riječi ‘slab i naivan’ je 10.000 funti te utakmica zabrane dolaska na stadion. Strah košta 50.000 funti, slabost i naivnost se toleriše,” rekao je Murinjo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.