Još jedna sjajna partija Jokića za pobedu Denvera (VIDEO)

Izvor: Beta, 24.Jan.2022, 08:37

Još jedna sjajna partija Jokića za pobedu Denvera (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Detroita sa 117:111, uz još jednu sjajnu partiju srpskog centra Nikole Jokića kojem je malo nedostajalo da upiše i peti uzastopni tripl-dabl.Jokić je postigao 34 poena, uključujući četiri slobodna bacanja u poslednjim sekundama, uz devet skokova i osam asistencija, a najbolje su ga pratili Vil Barton sa 14 i Aron Gordon sa 13 poena.Demarkus Kazins koji je u petak potpisao desetodnevni ugovor debitovao je za Nagetse sa dva poena i šest skokova.U redovima Detroita četvorica igrača ubacila po 18 poena - Ajzeja Sjuart, Kejd Kaningem, Kori Džozef i Trej Lajles.Košarkaši Dalasa pobedili su Memfis sa 104:91, predvodjeni Lukom Dončićem koji je upisao 37 poena, 11 skokova i devet asistencija.Kristaps Porzingis je dodao 15 poena i osam skokova za pobednički tim, dok srpski centar Boban Marjanović nije igrao. U timu Memfisa najbolji je bio Dža Morant sa 35 poena i 13 skokova.Ekipa Golden stejta slavila je protiv Jute sa 94:92.Džordan Pul je predvodio Voriorse sa 20 poena, Endrju Vigins je ubacio 14, a Stef Kari poen manje. Srpski košarkaš Nemanja Bjelica je na terenu proveo 20 minuta i za to vreme je postigao šest poena, uz po četiri skoka i asistencije.U ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DALAS NA KRILIMA DONČIĆA SRUŠIO MEMFIS: Voriorsi slavili nad Jutom, Bjelica solidan! Atlanta bez Bogdana nadigrala Šarlot (VIDEO)

Izvor: Kurir, 24.Jan.2022

Košarkaši Dalasa pobedili su Memfis sa 104:91, predvođeni Lukom Dončićem koji je upisao 37 poena, 11 skokova i devet asistencija.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.