Još jedna pobeda Tipsarevića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna pobeda Tipsarevića

LONDON - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u osminu finala trećeg Gren slem turnira u sezoni, koji se igra u Vimbldonu, pošto je danas pobedio 25. nosioca Rusa Dmitrija Tursunova sa 7:6 (7:1), 7:6 (7:3), 6:3.

Za plasman među osam najboljih na napoznatijem svetskom turniru Tipsarević će se boriti sa Nemcem Rajnerom Šitlerom, koji zauzima 94. poziciju na ATP listi.

Do nove pobede Tipsarević je došao posle velike borbe koja je trajala dva časa i 22 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a odlučujući poen srpski teniser osvojio je asom.

Tipsarević i Tursunov su tokom meča bili veoma nervozni, a 24. godišnji Beograđanin, ponovo, kao i na meču protiv Amerikanca Endija Rodika, protivniku nije dozvolio da mu oduzme servis.

U čitavom meču teniseri su samo jednom napravili brejk, a to je pošlo za rukom Tipsareviću, koji je kod rezultata 1:0 u trećem setu, protivniku oduzeo servis. Srpski teniser je, potom, rutinski sačuvao tu prednost i zasluženo izborio plasman u osminu finala.

Posebno dobro i koncentrisano srpski reprezentativac igrao je u taj brekovima prvog i drugog seta, kada Tursunov nije mogao da pronađe odgovor za njegove udarce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.