Još jedan transfer na San Siru: Milan dovodi Maurija

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2015, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan transfer na San Siru: Milan dovodi Maurija

On će doći u ekipu Siniše Mihajlovića doći iz Parme kao slobodan igrač, a u sredu se očekuje potpis na četvorogodišnji ugovor

Kako prenose italijanski mediji Hoze Mauri novi je fudbaler Milana. Očekuje se da u sredu potpiše četvorogodišnji ugovor. On će na San Siro doći kao slobodan igrač zbog dobro poznatog slučaja sa bankrotom Parme.

Mauri je poreklom Argentinac, igra na sredini terena i ima 19 godina. Već je nastupao za italijasnku reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ispod 17 godina, a u toku prošle sezone odigrao je 33 meča u Seriji A i postigao je dva gola. Dobrim partijama privukao je pažnju i Fjorentine, ali je Milan bio konkretniji.

Milan je već ranije pokazivao interesovanje za Maurija. Čak je želeo u januaru da plati određenu sumu novca Parmi da bi ga osigurao. Sada se pojavio i Mihajlović koji ga veoma želi u ekipi“, rekao je Maurijev menadžer Dino Zamparkota.

Pored trasfera Maurija, želja Siniše Mihajlovića i uprave je Meksikanac  Ektor Moreno, prenosi Gazeta delo sport. Ovaj 27-godišnjak je ove sezone igrao za Espanjol, ima ugovor do juna 2016. godine, a na San Siru ga vide kao dobru zamenu za Danijele Boneru kome je istekao ugovor sa Milanezima.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.