Još jedan Ljujićev evrogol! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Ljujićev evrogol! (video)

Još jedna sjajna partija našeg fudbalera, začinjena prelepim golom.

Srpski fudbaler Matija Ljujić preporodio je Velington. Od njegovog dolaska novozelandska ekipa ne zna za poraz, a sjajni vezista ponovo je bio strelac predivnog pogotka.

Ekipa Velingtona slavila je u 17. kolu A lige na gostovanju na MekDonald Džons stadionu protiv Njukasl Džetsa rezultatom 3:2 (2:0). Ljujić je bio strelac prvog gola u 28. minutu, kada je sa dvadesetak metara uputio nezgodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarac posle koga je lopta dobila neobičnu putanju i nepredvidivo je odskočila ispred golmana Dankana u mrežu.

Na 2:0, samo osam minuta kasnije povisio je Daniel Malen. Domaći su preko Nebuta uspeli da smanje u trećem minutu nastavka, da bi Roj Krišna otklonio sve nedoumice oko pobednika ovog duela u 58. minutu.

Četiri minuta pre kraja, Dimitri Petratos je postigao gol iz jedanaesterca za Njukasl i tako ublažio trijumf Velingtona. Ljujić je pored prelepog pogotka bio jedan od najboljih igrača utakmice, a veliki učinak u trijumfu imao je i Andrija Kaluđerović.

Velington je i dalje na desetoj poziciji, ali se sada približio na samo pet bodova zaostatka u odnosu na Zapadni Sidnej, koji zauzima šesto mesto, poslednje koje vodi u plej-of.

Ekipa Velingtona u narednom kolu, kroz sedam dana dočekuje tim Adelajd Junajteda.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novi evrogol Ljujića za trijumf Velingtona

Izvor: N1 televizija, 21.Jan.2018

Srpski fudbaler Matija Ljujić preporodio je Velington. Od njegovog dolaska novozelandska ekipa ne zna za poraz, a sjajni vezista ponovo je bio strelac predivnog pogotka...Ekipa Velingtona slavila je u 17. kolu A lige na gostovanju na MekDonald Džons stadionu protiv Njukasl Džetsa rezultatom 3:2 (2:0)....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.