Čelsi bolji od Brajtona, Azar 2x i majstorija Vilijana

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2018, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi bolji od Brajtona, Azar 2x i majstorija Vilijana

U prvom meču 24. kola Premijer lige, Čelsi je kao gost savladao Brajton 4:0.

Čelsi je sve rešio praktično za šest minuta igre.

Igrao se treći minut kada je Eden Azar pogodio za 1:0. Grešku odbrane Brajtona u kaznenom prostoru, Azar je iskoristio na najbolji način. Prihvatio je nespretno ispucanu loptu i poslao je u mrežu domaćina.

U šestom minutu je bilo 2:0, a strelac je bio Vilijan. Čak osmorica igrača nisu ništa mogla protiv trojica igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Čelsija, Miču Bašuai je odlično dodao do Vilijana a ovaj praktično bez ikakvih smetnji šutirao i pogodio za 2:0.

Vilijanov gol je jedan od najlepših ove sezone.

Brajton je imao svoje prilike u prvom poluvremenu i greškama sudije Mosa oštećeni su za dva čista penala.

Domaćin je imao nekoliko prilika i na početku drugog poluvremena, ali je nakon svega primio još jedan "jeftin" gol za konačnih 3:0. Ponovo je strelac bio fenomenalni Eden Azar.

Vilijan je loptu ubačenu iz auta dobro prosledio do Azara na oko 40 metara od gola Brajtona, Azar je uspeo da dođe do šesnaesterca i sa nekih 13 metara zatrese mrežu za 3:0. Igrao se 77. minut.

Za ekipu Antonia Kontea ovo je važna pobeda nakon dva vezana remija u ligi, protiv Arsenala i Lestera.

Mozes je u 89. minutu samo začinio pobedeu Plavaca i pogodio za konačnih 4:0.

Tabelu Premijer lige pogledajte ovde, kao i sve rezultate i raspored.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijer liga: Čelsi bez milosti

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2018

U prvom meču 24. kola Premijer lige Čelsi je kao gost savladao Brajton 4:0...Dvostruki strelac za "plavce" je bio Eden Azar dok su mrežu domaćih jednom zatresli Vilijan i Mozes...Premijer liga, 24. kolo: Brajton – Čelsi 0:4 (Azar 3, 77, Vilijan 6, Mozes 89), Arsenal – Kristal Palas (16.00),...

Nastavak na Vesti-online.com...

LaLiga: Katalonci izdržali i na "Vanda Metropolitanu"

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2018

Ekipa koja je minule sezone igrala Segundu, očigledno ne leži "Jorgandžijama"...Fudbaleri Atletiko Madrida dočekali su Đironu na svom stadionu u okviru 20. kola, a nakon 90 minuta nije bilo pobednika, meč je okončan sa 1:1 (1:0)...U 25. minutu je odličnu priliku imao Argentinac Anhel Korea, ali...

Nastavak na Sportske.net...

Kun het-trikom rešio Njukasl

Izvor: Sportske.net, 20.Jan.2018

Aguero je još jednom demonstrirao da je noćna mora za "svrake"...Mančester siti se vratio na pobednički kolosek posle prvog poraza ove sezone u prošlom kolu na 'Enfild roudu'..."Građani" su na svom terenu opravdali ulogu favorita protiv Njukasla i slavili rezultatom 3:1...Junak pobede lidera Premijer...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.