Još dobrih vesti - Zvezdin dvomeč sa Irtišom u direktnom prenosu!

Izvor: Sportske.net, 11.Jul.2017, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dobrih vesti - Zvezdin dvomeč sa Irtišom u direktnom prenosu!

Sjajne vesti nastavljaju da pristižu ovog popodneva za navijače Crvene zvezde. Potvrđeno da će biti prenosa duela sa Irtišom iz Pavlodara.

Nakon što je generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić saopštio da je kvartet stranaca dobio vize za ulazak u Kazahstan "Delijama" stiže još dobrih vesti.

Dvomeč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša iz Pavlodara i Crvene zvezde navijači će moći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da prate u direktnom prenosu na Radio televiziji Srbije!

Prvi meč je na programu u četvrtak, 13. jula, od 16 časova po srednjeevropskom vremenu, a revanš je zakazan za sedam dana kasnije u Beogradu.

Obe utakmice Radio televizija Srbije prenosiće direktno na svojim kanalima što je svakako odlična vest za ljubitelje fudbala i navijače Crvene zvezde.

Podsećamo da je prvu utakmicu sa Florijanom takođe prenosio RTS, dok sa Malte nije bilo televizijskog prenosa pa su se navijači mučili sa lajv prenosom putem "You Tube" kanala Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezdan Terzić,   Vize

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBEZBEĐEN PRENOS IZ KAZAHSTANA: Evo gde ćete moći da gledate Zvezdin meč protiv Irtiša!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jul.2017

Lepe vesti za navijače Crvene zvezde - Radio Televizija Srbije obezbedila je prenos utakmice crveno-belih iz Kazahstana (četvrtak 16h)..To je za Telegraf potvrdio urednik sportske redakcije RTS-a Zoran Marković...RTS je sve završio oko prenosa meča između Irtiša i Crvene zvezde iz Kazhastana,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Milojević objasnio zašto nema dvojice, pa poveo Zvezdu u nepoznato: To su šokovi, ništa ne bismo dobili na veštaku

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jul.2017, 11:22

„Četvorioca stranaca su mi rekli da za njih problem ne bi bilo ni tri dana da putuju“, pojasnio trener crveno-belih..Crvena zvezda se vraća u Kazahstan. Samo, sad ide još dalje nego što je bila pre dva leta. Tad je doslovce prizemljena u Almatiju, a ove srede kreće na dalek put do Pavlodara,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.