Jokićev Betmen u epizodi Stvari koje se ne rade VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2023, 11:09

"Jokićev Betmen" u epizodi "Stvari koje se ne rade" VIDEO

Košarkaš Bostona Grent Vilijams nije se proslavio u drugom meču finalne serije Istočne konferencije protiv Majamija.

Ekipa sa Floride je napravila i drugi brejk u Masačusetsu (111:105), a mnogi navijači Seltiksa su za to okrivili Vilijamsa.

Vilijams je sredinom poslednje deonice, pri +9 za Boston, ušao u verbalni obračun sa Džimijem Batlerom, nakon čega su košarkaši Hita zaigrali bolje i došli do preokreta.

Upravo je Batler bio jedan od lidera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svog tima, a svi znaju da košarkašu tima Erika Spolstre ne treba davati motiv više da vas pobedi. U startu ima barem jedan više od svih ostalih na parketu.

Inače, Vilijams je meč završio sa devet poena i po dva skoka i asistencije za 25 minuta.

Javnosti u Srbiji je poznat i kao "Betmen", jer se tako samoprozvao nakon jedne pobede Bostona nad Denverom. Time je aludirao na nadimak Nikole Jokića (Džoker).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.