Jokić u startnoj petorci na Ol-star utakmici

Izvor: Beta, 28.Jan.2022, 08:51

Jokić u startnoj petorci na Ol-star utakmici

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izabran je prošle noći, drugu godinu zaredom, u startnu petorku Zapadne konferencije NBA lige za Ol-star meč koji će biti odigran 20. februara u Klivlendu, objavljeno je prošle noći.Ovo je četvrta godina zaredom u kojoj će Jokić igrati na Ol-staru. Srpski centar ove sezone prosečno po utakmici beleži 26,2 poena, 13,8 skokova i 7,6 asistencija.Tim Zapada će kao kapiten ponovo predvoditi igrač Los Andjeles lejkersa Lebron Džejms, a glasovima navijača, igrača i novinara u timu startnoj petorci su još i Stef Kari (Golden Stejt), Endrju Vigins (Golden Stejt) i Dža Morant (Memfis).Tim Istoka će kao kapiten predvoditi Kevin Durent iz Bruklina, a startnu petorku činiće Janis Adetokunbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija), Demar Derozan (Čikago) i Tre Jang (Atlanta).Igrači koji će Ol-star početi sa klupe, a koje će izabrati treneri, biće poznati 3. februara.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jokić ponovo starter na Ol-star utakmici - malo falilo da bude kapiten

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022

Srpski košarkaš, centar Denver Ngaetsa Nikola Jokić, biće startar u Ol- star utakmici NBA lige 20. februara...Kako je saopšteno, glasovima navijača, igrača i novinara, Jokić je drugu godinu uzastopno izabran u startnu postavu Zapadne konferencije NBA lige za predstojeću 71. Ol-star utakmicu...Pored...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.